Livrarea produselor

5 lei


Fan Courier
(deschiderea coletului la livrare, plata ramburs)

Timp livrare: 1-3 zile lucratoare

Returnarea produselor
ACCEPTAM RETURURI pentru toate produsele trimise prin Curier, oricare ar fi motivul (nepotrivire de masuri, nu va plac, descoperire defect, etc.).

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.incutie.ro in termen de 10 zile de la cumpararea lor. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conditie principala pentru acceptare retur: Produsul returnat trebuie sa nu prezinte defecte, fiind in starea in care a fost livrat, alaturi de cutia originala nedeteriorata, putand fi revandut la acelasi pret. Daca produsul returnat nu respecta aceasta conditie ne rezervam dreptul de a refuza produsul. Va rugam sa probati produsele acasa sau pe o suprafata curata (covor, mocheta, etc.) pt a nu deteriora sau murdari talpa incaltamintei.

Procedura Retur: Ambalati cutia originala fie in plicul de plastic initial, format A3, cu logoul Fan Courier, in care ati primit comanda, fie intr-o alta punga de plastic sigilata (puteti folosi scotch) ce are menirea de a proteja cutia si incaltamintea din interior. Sunati la 021 9336 (Fan Courier) si chemati curierul sa va ridice coletul de la adresa indicata de dvs, mentionand ca plata expedierii se face la destinatar si NU are ramburs (coletul va fi refuzat in cazul in care are ramburs). Apoi produsul va fi inlocuit cu un alt produs indicat de dvs sau va voi trimite contravaloarea produsului prin transfer bancar. Suport toate costurile daca respectati pasii returnarii produsului exclusiv prin Fan Courier si expedierile nu necesita perceperea unor taxe suplimentare pt km exteriori (cazul localitatilor indepartate de sediile Fan Courier, in aceasta situatie dvs alegeti compania prin care expediati pachetul si suportati costurile aferente). Va rog sa introduceti in colet o copie a facturii care a fost emisa catre dvs sau un biletel cu numele dvs, nr de telefon si nr facturii in vederea unei identificari usoare a comenzii.

Adresa Retur: Tinica Neculai-Codrut PFA, Str. Gh. Petrascu nr. 43-45, baza TENIS Voinicelu’, cod 031592, Bucuresti. Telefon: 0758.13.45.13 .

Garantie 30 zile. Va schimbam perechea in termen de 30 zile de la achizitionarea ei in caz ca aceasta prezinta defecte de fabricatie si nu rezista purtarii in regim normal. Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin email la incutie@ymail.com .
Back